--

Ebike bérlés, e-bike kölcsönzés

Prémium kategóriás e-bike kölcsönzés kedvező áron

Ebike bérlés, e-bike kölcsönzés

Ebike bérlés

E-bike kölcsönzés kedvező áron

Hazánkban is egyre többen érdeklődnek az e-bike-ok nyújtotta élmények iránt, ezért úgy döntöttünk, lehetőséget biztosítunk e-bike bérlésre, hogy Ti is részesei lehessetek a mozgás ezen örömének. E-bike flottánkban elérhetők Giant és Liv kerékpárok, amelyek igény szerint bérelhetők.

Az e-bike-okba beépített elektromos rásegítés ugyan nem repíti fel helyettetek a kerékpárt a hegyre, azonban jelentősen megkönnyíti a feljutást. Elektromos kerékpárjaink magukkal ragadó dinamikusságot és függetlenséget biztosítanak az erdő felfedezéséhez.

A lustaság nem lesz többé kifogás a kerékpározásra, hiszen az e-bike-ra bármikor számíthattok, együtt küzditek le a természet által állított akadályokat.
Mindamellett, hogy a pedelec kerékpár környezetkímélő közlekedési eszköz, munkába járni is tökéletes választás, ha nem szeretnétek megizzadni út közben.

Az elektromos kerékpározás olyan szabadidős elfoglaltság, amely során eldönthetitek, hogy mennyi energiát szeretnétek befektetni az adott teljesítmény eléréséhez.

Az e-bike olyan felhasználóknak nyújt megoldást, akik betegségük, koruk vagy éppen saját lustaságuk miatt nem mozognak eleget. Az egészség megőrzését segítő szabadidős tevékenység. A pedelec kerékpárok segítségével kontrollálható a fizikai terhelés, így könnyebb elérni a fokozatosságot kezdők vagy újrakezdők esetében, azaz rekreációs célokra is kiválóan használható.

Ebike bérlés, e-bike kölcsönzés

Bérlés árak

JELENLEG NINCS BÉRELHETŐ KERÉKPÁRUNK.

Ebike bérlés, e-bike kölcsönzés

Bérelhető kerépárjaink

JELENLEG NINCS BÉRELHETŐ KERÉKPÁRUNK.

Ebike bérlés, e-bike kölcsönzés

ShockWiz bérlés

JELENLEG NINCS BÉRELHETŐ ESZKÖZÜNK.

Ebike bérlés, e-bike kölcsönzés

Bérlés

JELENLEG NINCS BÉRELHETŐ KERÉKPÁRUNK.

Ebike bérlés, e-bike kölcsönzés

Elérhetőségeink

Az esetlegesen felmerülő igények, kérdések, panaszok az alábbi elérhetőségeken jelezhetők felénk:
Telefon: +36 20 368-4606
Email:

A kerékpárokat az Alpinbike kerékpár-szaküzletben tudjátok átvenni.
Cím: 1036 Fényes Adolf utca 19-21. / 31. épület
Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 13.00 - 20.00-ig
szombat-vasárnap: zárva

Bejárat a Spider Club felől.

Megközelítés autóval: a Lajos utca vagy a Pacsirtamező utca felől a Perc utcára kell ráfordulni. A Fényes Adolf utca egy árkád alatt indul, itt behajtva kb. 100 m-re a baloldalon található a klub. A parkolás az épület előtt, illetve a környező utcákban megoldható, amelyek fizetősek.

Megközelítés tömegközlekedéssel: 9-es, 29-es, 109-es vagy 111-es busszal a Tímár utcai megállóig, majd onnan 3 perc séta, vagy a Szentendrei HÉV Tímár utcai megállójától 5 perc gyalog.

Ebike bérlés, e-bike kölcsönzés: Ebike bérlés, e-bike kölcsönzés 9 fős kisbusz bérlés Ebike bérlés, e-bike kölcsönzés 9 fős kisbusz bérlés Ebike bérlés, e-bike kölcsönzés Ebike bérlés, e-bike kölcsönzés